Tretmani mršavljenja i anticelulit

Lipo laser

Laserska lipoliza je neinvazivna procedura za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih delova tela. Procedura ima dvojaki efekat, istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu.
Tretman je potpuno komforan i bezbedan.

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija je vakum slim metoda uklanjanja celulita. U osnovi je vrlo efikasna stimulacija limfne drenaže. Limfnom drenažom i pokretanjem cirkulacije tela se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje brže da radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita. Prednosti brazilske maderoterapije jeste odmah vidljivo smanjenje masnih naslaga oko struka, oblikovanje butina i zadnjice, smanjenje naslaga na leđima i stomaku. Brazilska maderoterapija je efikasnija od klasične maderoterapije i kod ponovljenih tretmana koža je zategnutija i celulit je znatno manje vidljiv.

Gipsane bermude

Gipsane bermude predstavljaju tretman namenjen tretiranju celulita, otečenih nogu i stomaka. Aktivne supstance gipsanih bermuda deluju međusobno, učvršćuju kožu, daju elastičnost, podižu tonus, tope masne naslage i izbacuju višak tečnosti. Tretmanom se podstiče protok limfe, što dovodi do oslobađanja štetnih materija koji su glavni uzrok stvaranja celulita. Ovim se vrši detoksikacija kože, a još bolji rezultati se postižu sa kombinovanjem anticelulit masaže ili ručnom limfnom drenažom.

Vacuum slim 48

Tretman vakum slim je prirodan, bezbedan i bez kontraefekata, a rezultati su odlični, centimetri nestaju, koža se zateže, metabolizam ubrzava, voda izbacuje a telo se oslobađa od štetnih materija. Preporučuje se svima koji žele zategnutu kožu, kao i nestanak masnih naslaga i celulita. Kombinacijom serijskih preparata i vakuum kese tokom samo jednog tretmana može se izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice. Najbolji rezultati se postižu serijom tretmana u kombinaciji sa maderoterapijom.

Maderoterapija

Masaža oklagijama predstavlja vrstu masaže koja se zasniva na korišćenju drvenih elemenata različitih oblika.
Efekti :
– Razbijanje celulita
– Uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga
– Redukcija obima tela
– Zatezanje kože
– Oblikovanje figure
– Stimulacija limfnog sistema
– Izbacivanje toksina i viška tečnosti

Zakažite termin