Stilizovanje obrva i trepavica

Iscrtavanje obrva kanom

Farbanje obrva kanom daje prirodan izgled, ne utiče negativno na strukturu i pravu boju dlake, toniranje kanom je bez štetnih sastojaka, mogu koristiti trudnice.
Kana se lako nanosi, ima širok izbor prirodnih nijansi, pogodno je za bilo koju strukturu kože.
Stilizovane obrve kanom zadržavaju boju 3-5 nedelja, a postepeno se ispiraju.

Lash lift

Lash lift treman predstavlja metodu postizanja dužih i tamnijih prirodnih trepavica. Naime, prirodne trepavice klijentkinje se tretiraju keratinom, koji ima sličan efekat kao kada se nanosi na kosu. Na taj način se postiže “podizanje” trepavica, produžava se njihova dužina, ali i potamnjuje boja.
Lash lift je idealan tretman za klijentkinje cije su trepavice kratke, ravne, svetle boje. posle tretmana odmah je vidljiva bolja dužina i tamnija boja.
Efekat Lash lifta traje oko 3 – 5 nedelja, u zavisnosti od brzine rasta vaših trepavica

Brow lift

Brow lift je savršen tretman za one koji žele lepe i sređene obrve, ali ne žele trajnu šminku na obrvama. Brow lift je proces oblikovanja dlačica obrva kako bi one ostale u željenom obliku. Prirodan izgled guste i lepo oblikovane obrve i sve to ide uz tretman koji traje samo sat vremena, a vaše obrve ostaju sređene narednih 3 – 5 nedelja. Brow lift podrazumeva lifting i farbanje obrva, to je neinvazivni tretman koji deluje na oblikovanje prirodnih dlačica.

Stilizovanje trepavica

Svilene trepavice su svilene ekstenzije kojima se izvodi nadogradnja trepavica.

Svilene trepavice 1 na 1 su najtraženija metoda ekstenzije jer oku daju prirodan i zavodljiv izgled, a što je najbitnije ne izgledaju napadno, već veoma suptilno i nežno, a dobija se efekat produženih, uvijenih i gušćih trepavica.
Ruski volumen predstavlja nezaobilazni trio za nadogradnju gornjih trepavica. Naziva se još i tehnikom 2D, 3D, 4D, 5D, 6D trepavica, što predstavlja broj trepavica koje se nanose u isto vreme. Osim što su volumenske, one daju prirodan izgled i gustoću trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema. Ruskim volumenom postiže se efekat maskare, i traju duže od običnih ekstenzija.

Metoda aplikacije može se vršiti na svim dužinama trepavica, a kombinacijom niti različitih dužina može se promeniti i sam izgled i oblik oka.

Zakažite termin