Nega stopala

Pedikir

Dobar način da vaša stopala duže budu lepa, negovana i zdrava je da ih čuvate i održavate.

Pedikir je koristan tretman za svakoga ko vodi računa o sebi i brine o svom telu. Brigom o stopalima pokazujete da cenite i vrednujete sebe, a to mnogo govori o vašoj ličnosti, stabilnosti i visokom samopouzdanju. Stopala su najopterećeniji deo tela jer svakog dana u proseku napravimo između 8.000 i 10.000 koraka. To znači da tokom celog života prepešačimo oko 115.000 milja.

Estetski pedikir

Sveobuhvatni kozmetički tretman kojim se neguje spoljašnji izgled stopala, prstiju i noktiju na nogama.

Time što redovno održavate higijenu stopala pokazujete da brinete o svom izgledu i zdravlju.

Estetski pedikir može pomoći u tome da se spreči listanje kože, jer se tokom ovog tretmana lako može uočiti da li postoji bilo kakva iritacija ili infekcija na stopalima.

Estetski pedikir podrazumeva piling, estetsko sređivanje zanoktica i kutikula, skraćivanje i oblikovanje noktiju na nogama, masažu i hidrataciju stopala, ulepšavanje i premazivanje noktiju.

Medicinski pedikir

Danas se nega stopala često zanemaruje zbog načina i tempa života, a zdravlje i higijena naših stopala je veoma važna. Na sreću, postoji poseban tretman koji kombinuje lepotu i zdravlje – medicinski pedikir. Medicinski pedikir je specijalizovana procedura koja se fokusira na celokupan izgled vaših stopala, održavajući ih estetski privlačnim i istovremeno rešavajući različite medicinske probleme koji mogu da zahvate stopalo i nokte.

Zakažite termin