Nega lica

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je neizostavni deo lične higijene. Podrazumeva čišćenje kože, kao i hidriranje i pojačavanje mikrocirkulacije kože. Koža je najveći organ ljudskog tela. Ona nas štiti od štetnih radikala iz naše okoline. Shodno tome, ona najviše trpi posledice suvog vazduha, vetra, zagađenosti okoline, patogenih mikroorganizama koji se nalaze svuda oko nas. 

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, te se na taj način odstranjuju orožali slojevi kože na licu, komedoni poznatiji kao mitiseri, reguliše se višak sebuma. Cilj higijenskog tretmana omogućava našoj koži da bude zdrava, čista, hidrirana, negovana, sa ujednačenim tenom. Svakako se može uvrstiti u tretmane prevencije ožiljaka od akni i starenja. 

Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preparata kojim će najbolje poboljšati stanje vaše kože. Preporučuje se svima, kako pripadnicama ženskog pola, tako i pripadnicima muškog pola.

Problematična i aknozna koža

Akne predstavljaju jedan od najvećih ako ne i najveći problem kože. Karakterišu se papulama, pustulama, komedonima, inflamiranim nodusima, dubokim upalnim procesima.

Problematična i aknozna koža se najčešće javlja u periodu adolescencije, podjednako je prisutna i kod devojaka i kod mladića. Međutim, problematična i aknozna koža, prisutna je kao problem i kod odraslih, naročito kod zena koje prolaze kroz hormonske promene, u periodu menstruacija ili kod poremećaja vezanih za hormone, kao sto je sindrom policističnih jajnika.

Borba sa svim ovim promenama na koži može se rešiti stručnom procenom trenutnog stanja kože, primenom terapijskih procedura i preporukom adekvantne kućne nege.

Dobra vest je da se efikasnošću kozmetičkih tretmana postižu rezultati potpunog izlečenja i što se ranije počne sa terapijom to je manji rizik od trajnih posledica, kao sto su ožiljci.

PRX- T33 hemijski piling za biorevitalizaciju

Plašite se igli? Ne volite invazivne i jake tretmane koji iritiraju? Nemate vremena za duži proces oporavka kože nakon tretmana? Plašite se da ćete pogrešiti sa negom kože nakon tretmana? Ali ipak želite tretman lica koji će ublažiti znakove starenja, osvežiti vašu kožu, vratiti joj jedrinu i blistavost, smanjiti bore i povećati elastičnost?

Savršeno rešenje za vas je PRX-T33 hemijski piling za biorevitalizaciju kože, koji se preporučuje za sve tipove kože i u svim životnim dobima, a možete ga raditi tokom cele godine!

Ovaj tretman predstavlja poslednju reč inovativne medicine u oblasti dermatologije! Biorevitalizacija je najbolji način da se koža podmladi i da se uklone posledice i nedostaci nastali starenjem, ali i uticajem spoljašnjih faktora.

Nazivaju ga pilingom bez pilinga, jer perutanja kože koje je karakteristično za hemijski piling, u ovom slučaju nema. Koristi se za različite probleme kože tokom celog života kako kod žena, tako i kod muškaraca. Primenjuje se u lečenju ožiljaka kod dece od 18 godina i za rešavanje problema masne i aknozne kože. Odličan je izbor za melazme i hiperpigmentacije.

Kako izgleda tretman ?

Tokom tretmana se ne koriste se injekcije, procedura je potpuno bezbolna i ne zahteva oporavak. Tretman započinjemo temeljnim čišćenjem kože, nakon kog se masažnim pokretima preparat utrljava u kožu, čime podstičemo proces zatezanja kože, vršimo piling koji uklanja orožale i izumrle ćelije, kao i nečistoće stratum corneuma. Na kraju tretmana se na potpuno čisto i pilingom osveženo lice nanosi krema za određeni tip kože, kako bi bila nahranjena i potpuno zaštićena od spoljašnjeg uticaja.

Kako PRX-T33 deluje ?

Preparat deluje tako što stimuliše faktore rasta fibroblasta, bez izazivanja upalnih procesa i oštećenja kože. Zahvaljujući trihlorsirćetnoj kiselini, vodonik peroksidu i kojičnoj kiselini, tretman ima izbeljujući efekat, te je indikovan za kožu sa hiperpigmentacijama, melazmom i staračkim pegama, uz zadržavanje prirodnog tena kože. Smanjuje znakove starenja, primenjuje se u terapiji ožiljaka, za dubinsko čišćenje pora i biorevitalizaciju lica, vrata i dekoltea.

Tretman je vrlo prijatan, sa osećajem blagog zagrevanja kože. Traje 30 minuta, a nakon tretmana možete odmah da se vratite svakodnevnim aktivnostima. Efekat je vidljiv odmah po završetku tretmana. Kvalitet kože je znatno poboljšan, elastičnija je, zategnutija, ten je osvežen i ujednačen. Promene na koži kao što su hiperpigmentacije su ublažene odmah nakon prvog tretmana.

Diego dalla Palma

Otkrijte tretman Diego dalla Palma – sinonim za luksuznu negu i besprekoran izgled.
Naša pažljivo osmišljena kombinacija proizvoda i tehnika pruža trenutnu revitalizaciju kože, ostavljajući je blistavom i osveženom. Sa stručnim timom koji koristi najnovije
trendove i tehnologije, garantujemo Vam vrhunski doživljaj lepote i zadovoljstva.
Doživite harmoniju tela i duha uz naš ekskluzivni tretman, dizajniran da istakne vašu
prirodnu lepotu.

Radio talasni lifting lica

Iskoristite moć radiotalasnog liftinga za bezbolno podmlađivanje i zatezanje kože lica. Naša aparaturna metoda prilagođena je svim damama koje žele ublažiti bore i poboljšati čvrstoću kože. Delovanjem radiotalasa zagrevamo srednji sloj kože, podstičući proizvodnju kolagena, elastina i elastičnih vlakana. Prepustite se potpuno komfornom tretmanu i postignite željeni izgled bez hirurških zahvata.

Zakažite termin