Frizerske usluge

Helen Seward

Helen Seward istražuje i razvija čitav niz proizvoda uz pomoć entuzijastičnog i preciznog osoblja tehničara i stručnjaka za formulu proizvoda sa zajedničkim ciljem – dobijanje inovativnih proizvoda visokih performansi koji poboljšavaju rad frizera. Proizvodnja se vrši u skladu sa tehnološkim metodama, primenom sertifikovanih procedura i obezbeđivanjem najviših standarda kvaliteta u svakoj fazi procesa. 
Svaki novi proizvod je sinteza prirode i tehnologije, tradicije i inovacije. Kombinacija prirodnih sastojaka iz mediteranskog basena i tehnički naprednim aktivnim sastojcima, u praktičnom, modernom pakovanju.

Profesionalni proizvodi za negu kose, za bojenje, tretmane i formu, zaštita od sunca i stajling, razvijeni na osnovu dobro uspostavljene specifične stručnosti koja zadovoljava visoke standare ekološke efikasnosti i sigurnost, sa dodirom italijnskog glamura. 

Keratinsko ispravljanje kose

Trajno ispravljanje kose keratinom ima mnogo prednosti, nakon ovog tretmana kosa je obnovljena, ravna, svilenkasta što dosta skraćuje vreme koje je potrebno za njeno stilizovanje, čak i oštećena i suva kosa vraća svoj sjaj.

Keratin je vlaknasti protein koji se prirodno nalazi u kosi i deluje kao štit od vlage koja je primarni uzrok kovrdžanja. On štiti epitelne ćelije od stresa i oštećenja, veoma je čvrst, postojan i vodootporan. 

 Ispravljanje kose keratinom je tretman koji je namenjen svim damama koje žele lepu, ravnu i glatku kosu bez stalne upotrebe pegle za kosu ili feniranja. Keratinsko ispravljanje je jednako dobro za sve tipove kose, pa čak i oštećenu, farbanu ili tanku kosu, samo je važno da se prepustite pravom profesionalcu. Efekat keratinskog tertmana kose traje od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od toga da li je kosa zdrava, blago ili jako oštećena, i naravno u zavisnosti od toga kako se brinete o njoj nakon posete salonu.

Zakažite termin